Mondanátok valami játékmotort amihez van magyar tutorial, nem nagy a rendszerigénye, egyszerű benne a mapkészítés, szkriptelés meg a modellezés?
Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok tehát ilyen nagyon érthető, lehetőleg egyszerű programnyelvben íródjon,pl. a C vagy a Java módosítva van hogy egyszerűbb legyen2012. aug. 22. 09:44
1/3 anonim válasza:
nincs. de ha nagyon szeretnél hogy legyen itt az ideje, h csinálj :D mert van olyan ami angol de tutorial nélküli, de tutorial nélkül is lehet tanulni ilyeneket, én pl javát könyvekből tanultam...
2/3 anonim válasza:
Source SDK-hoz tutira találsz magyar nyelvű leírásokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Source SDK-t már próbáltam, a modelleket vagy szarul konverteli (obj-ből smd-be, és aztán mdl-be) vagy én csinálom rosszul.
A mapszerkesztő pedig állandóan lefagy aztán hiba nélkül összeomlik ha csinálnék akármit is pedig régen nem volt ilyen és a Hammer más verziói pedig tökéletesen mennek de nem kompatibilisek azzal a Source verzióval ami nekem kell
2012. aug. 26. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!