Hogy vagy??? kérdése:
Milyen számítógéppel csinálják a játékokat?
Figyelt kérdés
CPU, GPU, RAM, SSD stb... minden!!!
Vagyis az érdekelne, hogy milyen PC-vel csinálják, sima hétköznapi PC-vel lehetséges-e, nem a programokra/programozásra vagyok kíváncsi ( pl.: C++ stb.)
Google-ba már néztem, mielőtt valaki azt írná... de rendes választ nem találtam kérdésemre.
2012. máj. 31. 15:07
1/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Modellezni egy alap PC-n is tudsz, ha esetleg erre gondolsz a nem programozás alatt. Azért biztos, hogy átlagnál jobb gép az jól jön modellezésnél (főleg animálásnál), de ahhoz sem kell egy erőmű.
2/7 anonim válasza:
Egy I7-es proci, 8/16 GB RAM, 1 TB HDD, és egy középkategóriás videó kártya bőven elég a feladatra.
Pl GF 550Ti,
3/7 anonim válasza:
Ja te arra vagy kíváncsi, milyen géppark van mondjuk egy Blizzardnál?
Hát olyan, amilyen nálunk földi halandóknál nem lesz.
4/7 anonim válasza:
Ja, egy közönséges I7 csak azért, hogy modelleket csinálj délutánonként....
Bármilyen gépen lehet csinálni ilyesmit, ha a programnak amivel dolgozol teljesíti a minimum követelményeit.
5/7 tabaki válasza:
Mi az, hogy játék? A régi 64 kilobájtos gépekre már zseniális játékok léteztek. Szerintem nincs a világon olyan gép, amelyen valamilyen játékot ne lehetne írni. Ha meg csilivili, 3D-s, hálózati, mittommilyenre gondolsz, hát szerintem felső határ sincs, amelyik már mindenre alkalmas, amit ki lehet agyalni. Valahogy be kéne lőnöd, hogy mégis mifélére vagy kíváncsi, nem mintha akkor tudnék válaszolni...
6/7 anonim válasza:
persze, hogy lehet sima PC-n. Nyilván nem úgy van, hogy a megnyitott visual studioban ott a játék, és akkor nyom egy buildet, és megnézi, hogy működik :) Azt csak a tesztelésen, máshol meg mindenki csinálja a saját részfeladatát, gondolom azért jó konfigokon
7/7 anonim válasza:
A legvalószínűbb, hogy terminálokon, hiszen akkor nem kell küldözgetni a részfeladatokat, csak megírod és ott van a közös tárhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!