Ti, hogyan tanultatok meg programozni?
Itthon vagy suliban?Könyvből vagy csak neki álltatok egy projektnek és csak azt néztétek ami épp kell?
Én jelenleg a 24 órás könyvből a nyelvi elemeket tanulom és hát kezd eléggé unalmassá válni.Kipróbálom amit tanulok majd megjegyzem és megyek a következőre.
És egy plusz kérdést engedjetek meg.
Hogyan tanulhatnék meg gyorsan angolul,hogy értsem az angol könyveket?
Ha unalmas, nem élvezed akor nem neked való, max kényszeresen
Lehet joban tetszene 3D tervezés
De nálam épp fordítva van ez a nyelvi elemeket nehéz megtanulnom programot tervezni meg írni így nem annyira.
Látom a fejembe,hogy hogyan valósíthatnák meg bármit is csak még nem tudom az összes kulcsszót szóval a nyelvi elemeket.
Nekem ez nehéz.
Hat szerintem csak otthon fogsz megtanulni programozni.Az iskola/egyetem csak elindit,de nem tanit meg programozni ha te nem csinalsz semmit otthon.
En internetrol tanultam( es meg mindig tanulok) programozni.Ha unalmasnak talalod keres valami erdekesebbet.Rengeteg foras , tutoral van a neten.Igaz legtobb angolul.
Angolul is a netrol tanultam, filmeket neztem, cikeket olvastam , zeneket halgattam.Ha nem ertettem valamit:google translate
Veszel egy könyvet feladatokkal, és megoldogatod őket. Ha jó a feladatsor, akkor ezzel már begyakoroltad a nyelvi elemeket.
Vedd körül magad azangollal,és akkor gyorsabban fogod tanulni!
Tanulj suliban vagy otthon, aztán minnél előbb segíts be cégeknél, csinálj valami projektet velük, szeretik az érdeklődő embereket és ott lehet igazán sokat tanulni.
Angolhoz a filmeket ajánlom. Szigorúan felirat nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!