Meddig lesznek még számítógépek és meddig lehet majd rájuk programozni c++, OpenGL el?
Figyelt kérdés
40 évig?2012. ápr. 24. 11:46
1/3 lindmayer válasza:
ha számítógépnek azt nevezzük, ami x86-os alapon működő rendszereket foglalja magában, akkor elmondhatjuk hogy lehetséges hogy 40 évig lesznek ilyenek, bár én nem vagyok ebben biztos
az informatika világában semmi sem biztos, mindig van változás
az biztos, hogy 40 év múlva a mai laptopok is óriási méretűek lesznek, és a teljesítményük is nagyobb lesz( főleg a játék gépeknek)
ma ismert és használt programozási nyelvek meg biztosan nem lesznek használatban, ha igen, akkor meg nagyon át fog alakulni
2/3 anonim válasza:
OpenGL ES 2.0
Supported by the iPad, iPhone 3GS or later, and iPod Touch 3rd generation and later
Supported by the Android platform since Android 2.2[14]
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, tehát látni,hogy nem csak a pc-en van, igaz mobilon valamivel másabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!