Miért nem tudom aktiválni a windowst?
Figyelt kérdés
Windows xp-t kéne aktiválnom, rámegyek arra hogy aktiválom és ugye a "tovább" gombra kell kattintani hogy beírjam a kulcsot. De akárhányszor kattintgatok a továbbra nem lép tovább, nem történik semmi2009. jún. 29. 19:42
2/6 anonim válasza:
1. töltsd le: *****
2. csomagold ki
3. installer.bat -tal indítsd
én is ezt használom, jól működik
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/6 anonim válasza:
Az a kulcs nem jó hozzá, vagy elírod a számokat. Talán próbálj másik telepítőkódot, ha nem megy. Az oldalon lesz segítséged, ha felteszed kérdésnek.
Már tetted fel ezt az xp-t amúgy ezzel a kóddal?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, eredeti. A gond az, hogy rámegyek arra hogy aktiválni szeretném és pont a termékkulcs beírása előtti ablaknál nem akar tovább menni. Szóval, ha rá tudnék menni a továbbra akkor a kulcsot is beírhatnám. Tehát a kulcs beírásához még nem jutottam el
2009. jún. 29. 19:55
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ezzel a letöltéssel sem jó de azért köszönöm
2009. jún. 29. 19:59
6/6 anonim válasza:
huzd le a lincensz szerződés ablakát totál, utánna enged tovább lépni, vagy nem, sose volt eredetim, de vannak olyan progik ahol setupnál csak a kkor válik aktivvá a next button ha legördíted a licensz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!