Miért írja ki a gépem hogy a windowst 7 napon belül aktiválni kell amikor már rég aktiváltam?
Figyelt kérdés
Nem rég telepítettem újra a gépem kb. 3 hónapja és már 1. nap aktiváltam, akkor most miért írja ki hogy 7 napon belül kell? De semmi figyelmeztetés nem volt eddig csak ma amikor bekapcsoltam a gépem. Amikor meg rámegyek arra hogy a windows aktiválása azt írja ki hogy már aktiválva van.2010. febr. 17. 15:25
1/3 anonim válasza:
Azért mert tört windows-od van.
3/3 anonim válasza:
Lehet fríssitésel jött.Máskor kapcsold ki,vagy ha annyira kellenek neked a frissitések akkor állítsd be,hogy mit szedjen le és mit ne,mert bizony fel mehetet a te gépedre az a bizonyos fríssités,és ezért lebuktál (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!