Miért nem tudom aktiválni az Aero témát?
Figyelt kérdés
Vistám van, eddig tudtam aktiválni az Aero témát, de most nem engedi. Bementem a C:/Windows/Resources/Themes mappába, és ott duplán kattintottam az aero.theme fájlra, de feljött egy ablak, hogy nem lehetett betölteni a témát, mert a Témák szolgáltatás nem fut. Mi lenne a megoldás?2011. okt. 4. 10:23
1/4 anonim válasza:
Először próbáld újra telepíteni a videó kártyád driver-ét.
Ha nem megy akkor az op rendszert is.
Ha ezek után se működik, akkor valószinüleg a videó kártyád "memóriája" vagy a "procija" vacakol. És marad a szerviz.
2/4 anonim válasza:
Vagy
a Témák szolgáltatás (tényleg) nem fut.
-Talán valami kikapcsolta.
3/4 A kérdező kommentje:
És hogy tudom visszakapcsolni? Ez lenne a kérdés. :)
2011. okt. 16. 23:23
4/4 anonim válasza:
ne menj be oda. Számítógép (jobb gomb)->Tulajdonságok->élményindex->vizuális hatások->a legjobb minőség. Legalábbis Win 8-on ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!