Xbox 360 flashelés vagy chippeltetés? Hol?
Mi a különbség a flashelés és a chippeltetés között? Mármint (ha jól tudom) a flashelésnél csak beállítanak valamit, chippelésnél meg kicserélnek alkatrészeket. Tudtok oldalt linkelni ahol megcsinálják, és nem a legdrágább? Keresgéltem, találtam, de nem tűnik valami profinak a hely.
Ja és még annyi hogy bárhol flasheltetek(vagy chip) akkor elfutnak a legújabb játékok?
Egyébként sima Arcade fehér sz*rom van :)
Chippelés: kicserélik a chipet egy másikra.
a flashelés pedig usb-n egy pendrivén keresztül egy programmal veszi rá a gépet hogy vigye az írott játékot.
Xboxnál szerintem egyik sem müködik. Már az újabb ps2-nél sem működött.
A chipelés garanciavesztéssel jár. És nagy valószínűséggel tönkre megy a gép.
Ennyit tudok róla.
"van eredeti játékom, de nem vagyok hajlandó minden játékot megvenni..."
Nem is kötelező minden játékot megvenni. Én is csak azokat vettem meg, amik igazán érdekelnek, és hosszú időre lekötnek, pl BF3, Forza 4.
"10.000 forint alatt nincsen normális játék,"
Baromság. A fent említett játékokon kívül vettem 1500-2500 ft-ért is nagyon jó játékokat, amik ugyan nem olyan hosszúak, de nagyon jól el lehet velük lenni. Pl Dead Space, Mass Effect 2, Wolfenstein.
"magyarországon élünk, nem mindenki teheti meg."
Ez így van. Aki nem teheti meg az nem vesz orrba szájba konzolt és játékokat, senki nem kényszerít rá.
No igen, aki nem teheti meg, az vesz PC-t, amire tonnaszám gyártják az ingyenes és könnyen elérhető játékokat. Meg az olcsókat is.
Azt meg nem tudom, ez hogy került programozás témakörbe.
Itt van olyan válasz ami igaz és olyan is ami nem......
A flashelésről nem tudok sok mindent de chippelésről igen.
Egy másik ebnernek a válszában benne volt hogy kicserélik a chipet és viszi az írott játékokat. Nekem is be van chippeltetve és több 10000 forintot spóróltam meg , mert nem vettem meg a gyári játékokat(csak egy-kettőt) és nem kellett fizetnem csak párszáz forintot 3 lemezért.Viszont van egy hátránya a chipnek. Írták is hogy tönkre vágja az xbox-ot de csak akkor ha felmész multira, neten keresztül tönkre vágják a géped. Ha nincs multi van kircsi xbox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!