Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Multi Theft Auto (C++) átírása...

Multi Theft Auto (C++) átírása és futtatása, hogyan kell?

Figyelt kérdés

Tehát, van egy Multi Theft Auto forráskódom.

Először is, egy nagyon szimpla akármit szeretnék írni, hogyha pl. beírom F8 (konzol) hogy "valami", akkor válaszoljon hogy igen.

C++-t SEMMILYEN SZINTEN nem tudok, úgyhogy valami nagyon alap nyelvezeten kérném a válaszokat, köszi!

Ezek után viszont, hogyan tudnám futtatni?

Debugolás nem működik.

Ezt checkoutoltam:

svn checkout [link] mtasa-blue-read-only

2012. máj. 20. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Készíts egy új függvényt, legyen void valasz()

char* bemenet;

cout<<'Kerem, irjon be valamit:\n';

cin>>bemenet;

ehhez a fájl elejére írd oda, hogy

#include <iostream>

lejjebb megadhatod egy elágazásban, hogy milyen bemenetre mit válaszoljon:

switch (bemenet):

case 'valami':

cout<< 'Valasz a valamire\n';

break;

case 'masvalami':

cout<< 'Valasz a masvalamire\n';

break;

default:

cout<<'Nem tudom, mire gondoltal\n.'

Ez még nem egészen pontos, mert ezt még meg kell hívni a mainből, ahol felugrik egy ablak. Ebben azonban nem tudok segíteni.

Le kell fordítani, és akkor kész lesz az .exe.

2012. máj. 20. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ember ezt ne gondold már komolyan hogy ezt áttudod írni 0 tudással, akár a legegyszerűbb dolgot is. Nem tudom milyen filmes világba vagy álom világba élsz, ez itt a VALÓSÁG.

Hány éves vagy 10?

Nagyon kell vágni a c++, néztem c++-on kívül python ,SQL, bash is van benne és csak belenéztem.

Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd hogy otthon hogy készíthetek mosógépet, először csak nagyon alap dolgokat ha tud megelégszem azzal is, pl tartályba vízet gyűjt és felmelegíti 40 fokra, írjátok le légyszi hogy kell nagyon alap nyelvezeten légyszi, NEM ÉRTEK az elektronikához, egy VILLANYKÖRTÉT SEM TUDOK KICSERÉLNI.

Kb ilyen színvonalú a kérdésed/kérésed. NEM SÉRTEGETÉSBŐL írom, távol áll tőlem. Nem baj hogy megkérdezted, de fel kell hogy világosítsalak hogy lehetetlen erre a kérdésre olyan választ adni amilyet szeretnél.

2012. máj. 31. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
jó az első válaszban a szimpla akármi :D és ahhoz a MTA se kell :D utolsónak meg igaza van
2012. máj. 31. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, közben már megtaláltam a megoldásomat egy nagyon kedves ember személyében, aki segít. Már a compilálás megy. :D
2012. jún. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!