Hogyan lehet c-ben írt fájlt futtatni? Mikor rákattintok (az exe-re) nem csinál semmit de a dev c sem tudja lefuttatni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kezdek C-ben tanulni programozni - önállóan. Készítettem egy nagyon egyszerű kis progit- debug & compile megvolt. Ott virít a gépen az exe file, de nem tudom futtatni.2012. febr. 29. 22:53
1/20 anonim válasza:
system("pause"); nem maradt ki ?
2/20 iostream válasza:
Próbáld meg, hogy nyitsz egy command promptot (futtatás -> cmd), odanavigálsz az exe-hez (cd parancs, illetve ha meghajtót is kell váltani akkor <meghajtó betűje>:), és beírod az exe nevét. Gyanítom, hogy lefut az az exe, különben legalább hibaüzenetet adna a Windows, hogy valami szar van a palacsintában.
3/20 anonim válasza:
SYSTEM("PAUSE")-t ugye nem használunk, ha nem tudjuk, hogy miért, akkor utánanézünk..
Helyette cin.get() pl.
5/20 anonim válasza:
én így fejezem be mindig:
fflush(stdin);
cin.get();
system("PAUSE");
return 0;
6/20 iostream válasza:
Na, ez a négy sor teljesen felesleges.
7/20 anonim válasza:
Szerintem lefut az, csak be is zárja a parancssort... Egyébként hasznos volna, ha a kérdező is reagálna valamit, mert így nem jutunk előre.
8/20 A kérdező kommentje:
int main ()
{
int number, right_digit;
printf ("Írja be a megfordítandó számot!\n");
scanf ("%i", &number);
do {
right_digit = number % 10;
printf ("%i", right_digit);
number = number / 10;
}
while (number != 0 );
printf ("\n");
return 0;
}
ez a program, c-ben írtam, dev-c++ nem viszi, pedig meg kellene állnia ott ahol bekéri a számot a program, nem?
2012. márc. 4. 20:55
9/20 anonim válasza:
system("pause"); már mért lenne felesleges? írj egy programot e nélkül, lefut és bezárodik. ;)
10/20 anonim válasza:
Nálam devc-ből tökéletesen fut a programod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!