C++ mellet még mien lenne jo?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem c++-ban programozni kb 2 honapja és au lenne a kérdésem hogy még meik programozási nyelv lenne hasznos a jovobe?Mondjuk a SQL vagy HTTP/CCS/PHP vagy a Perl vagy meik?2012. máj. 14. 15:35
1/9 anonim válasza:
HTTP programozás nincs.. (xD). Ha a HTML-re gondolsz, az is csak egy leíró nyelv.
Tanuld meg a CSS-t, a PHP-t, a mySQL-t, a C#-ot, a Java-t, és az OpenGL-t. :)
2/9 anonim válasza:
Hát... ha a PHP-felé indulsz, nagy baj nem lehet. Ahhoz kell a html ismerete... a html bővítésével eljutsz a css-ig, mellé php és MySQL be fog futni...:D
Sztem a Perl-t felejtsd el... :)
3/9 anonim válasza:
A magyar.
Szép leíró nyelv, és sok hasznát láthatod később.
5/9 anonim válasza:
php programozókkal Dunát lehet rekeszteni
java programozókat jobban megfizetik
webes világban html / css alapismeretek nélkül esélytelen vagy
perl-t akkor tanuld meg, ha inkább érdekel a rendszergazdi munka, mint a programozói. script nyelveknek hasznát veszed benne.
6/9 BlekiHU válasza:
C++ mellé szerintem a C#-ot érdemes megismerni. A 2 nyelv nagyon jól kiegészíti egymást, sok mindent lehet velük csinálni. A kérdés persze inkább az, hogy mit is szeretnél kezdeni a programozással?
7/9 A kérdező kommentje:
hát ha lehetséges akkor inkább webes dolgokat fejlesztenék
2012. máj. 18. 16:53
8/9 anonim válasza:
Hogy érted, hogy ha lehetséges? Nem te döntöd el? Amúgy java.
9/9 A kérdező kommentje:
nyelvbotlás volt
2012. máj. 18. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!