Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# TXT-be írásnál miért nem...

C# TXT-be írásnál miért nem írja bele az összes elemet?

Figyelt kérdés

121 elem van, ez ugyi listába 0-120 ig van számozva.

TextWrite-rel akarnám kiíratni a txt-be, de a 120-dik elemét a listának sehogy sem akarja odabiggyeszteni.

Kép: (kb ennyi a program lényege, ami nem látszik hibátlan)

[link]

2012. máj. 13. 21:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Tudom jókor kezdek gyakorolni emelt infóra, ne is mondjátok... Remélem valami megoldható feladat lesz :D
2012. máj. 13. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:

megnyitottad újra a fájlt?

122 szónál is csak 120-at ír ki, vagy úgy 121-et?

a programban bezárod a fájlokat

sr.Close();

tw.Close();

utasításokkal?

2012. máj. 13. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Kösz, így már jó! :)

Érdekes, hogyha a 2 lezáró parancsot nem írom hozzá, csak az exe bezárása után csinálja meg a txt-t.

Fene se érti mi megy végbe a programomba, de működik, köszi :D

2012. máj. 13. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az anagrammás jó kis feladat, reméljük valami egyszerűt kapunk. :P Sok sikert holnap.
2012. máj. 13. 23:29
 5/6 iostream ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy bufferelés. A fájlokat (meg a többi kimenetet is általában) buffereli a rendszer, azaz egy darabig csak a belső tárolóba ír, utána böfögki ki a tényleges kimenetre. Valami flush() vagy hasonló metódust keress, akkor bezárás nélkül is működik.
2012. máj. 14. 09:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, Close-val csináltam, nem akartam túlbonyolítani. :) Ha nincs ez kérdés az utolsó feladatot off lett volna, szóval dupla köszi az elsőnek! :)

Hogy sikerült nektek?

2012. máj. 14. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!