A registry-ben mi az a hely?
A kérdés az lenne hogy a registry-ben van olyan hely ahova ha bemásoltatok valamit c++-al akkor a géppel egyuttt indul?
Ez most az akarja jelenteni , hogy van e olyan hel y registry-ben ahoona pl a virusitrok a geppel egyutt indulnak? Ezt azert kerdezem mert C++-ban irtam olyan programot ami bemásolja magát a startup mappába de onnan az elinditáshoz beleegyezés kell hátha a registry-ben van olyan ahova nemm bele egyezés :D
Ahogy elnézem, ilyen hozzáállással és kifejezőkészséggel nem is lesz sokkal több egynél. Legszívesebben bevezettetném minden könyv elejére, a helyes internet használatot, és 40 oldal nyelvtant.
Egy jó programozó [tulajdonképpen bárkinek], alapvető tulajdonsága, hogy tud helyesen írni, minimum az anyanyelvén. Enélkül elég nehezen vesznek bárkit komolyan.
Amitől pedig frászt kapok, amikor valaki arra próbálja mások segítségét kérni, hogy valakit szivasson, pusztán kedvességből. A programozás nem játék. Ha neked csak ennyit nyújt, akkor azt hiszem más hobbi fogsz nézni elég hamar.
1.Az hogy nem akarok vagy nem tudok helyesen írni az 2 kulon dolog.Amugy meg tudok csak uj a bilenytuzetem és még nem barátkoztam ossze vele 2 nem találom rakta az ékezetes betuket :D
2.Nem csak szivatásra írtam tulajdonképpen fogadtunk o nem programozo meg én sem vagyok az mmi egyszeruen csak fogadtunk hogy meg e tudom szivatni akármivel.Ennyi és tudok helyessen írni csak meg kell találnom a betuket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!