Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi kell ahoz hogy egy programo...

Mi kell ahoz hogy egy programozói diplomám legyen (általános suliba járok (7. ) )? MIlyen szakú iskolákat ismertek Szabolcs megyében?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló terveim vannak szerintem első lépésnek emelt informatkás osztályban tanulj továbbb 8adk ban
2009. jún. 23. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:

matekra gyúrj rá, és emelt matek-infós osztályt keress gimiben. Egyetemen egy természettudományi kart jelölj majd meg, ott szoktak lenni a programozó szakok.

mellesleg.. én most megyek egyetemre. egyre több ember akar programozóira menni. Ha tanácsolhatom, ne azt válaszd. Menj inkább mérnök-informatikusnak. Programozni ugyanúgy megtanítanak, de mellette még megtanítanak 3D-alkalmazások kezelésére, gyártásütemezésre, stb... sokkal több tudást kapsz, és sokkal szélesebb területen tudsz majd elhelyezkedni :)

XSB

2009. jún. 23. 14:14
 3/5 anonim válasza:

Mérnök infós suliba járok, és egész jól tanuljuk a programozást. ( [link] )

van egy szoftvertechnológia ága is.

A matek tényleg fontos, informatika-érettségi nem árt, de ha teljesen nulla tudással érkezel, itt akkor is megtanulsz programozni, mert mindent teljesen előről kezd. Amúgy nagyon barátságos hely. Én ezt ajánlom neked!

Teljesen mindegy, hogy milyen gimibe mész, csak jó legyen a matek és info tanárod, és vedd komolyan mindkét tárgyat. De a biológis és a fizika sem árthat, ha pl orvosi műszereket akarsz programozni..

sok sikert!

2009. jún. 23. 15:26
 4/5 anonim válasza:
( [link] ... bocs, az elobb elrontottam a linket..
2009. jún. 23. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:

1.kommenthez:felsőben vok és számtech tagozatos

2.köszi még meggondolom a tanácsod

3.hűha......én úgy gondoltam h szakközépbe megyek és úgy utána egyetemre (nem gimibe,de ezen most elgondolkottam)):D

Ja és kül matekból és számtec.-ből 5-ös vok!!!:)

Kösz mindenkinek a válaszokat

2009. jún. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!