Programozók, mennyit kerestek?
Programtervező informatikusnak tanulok, hamarosan végzek a BSC-n, egész jó eredménnyel. Érdekelne, hogy nagyjából milyen kezdőfizetésre kell, hogy számítsak, mi az amit el szabad fogadni, mi az amit nem, illetve, hogy melyik irányba érdemes specializálódnom. Elsősorban a budapesti viszonyok érdekelnek.
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok le, hogy írjátok le: hol programoztok (akár cég nevet), mit (milyen nyelveken, milyen jellegű programot), milyen végzettségetek/tudásszintetek van, mióta csináljátok és mennyit kaptok, illetve, hogy mennyire vagytok megelégedve az állásotokkal?
Köszi
Valószínű, hogy le fogom neked írni, hogy hol dolgozok, és mennyiért.. :D
A többi infót szívesen megosztom veled:
Programtervező info. BsC-t végeztem, 5 éve vagyok a szakmában, C#-ban dolgozok 80%-ban, jelenleg architect pozícióban vagyok(tehát eléggé értek ahhoz a szakterülethez, amiben dolgozom), meg vagyok elégedve az állásommal.
És sokat keresek xD
magánvállakozó, főleg C++ és Java, 5 éves mérnökinfó + kb 4 éves munkatapasztalat (korábbi állás + a mostani vállalkozás együtt), és én se egyik napról a másikra élek :) az más kérdés, hogy a cég beindítása nem egy és nem is két napba telt, és nem is volt egy könnyű séta...
egyébként az elején (ha csak nincs már valami felmutatható dolog a kezedben...az egyetem nem számít annak) zöldfülűként nem fogsz valami húdenagy fizetést kapni, de pár év alatt tudásodtól és melótól függően egy 2-400.000 közötti fizut reálisnak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!