Van értelme megpróbálni?
Figyelt kérdés
Még sose programoztam és matekból is nagyon rossz vagyok.Így szerintetek van értelme elkezdeni tanulni programozást?2012. ápr. 13. 19:12
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű hogy menni fog... de olyat is láttam már, hogy miután elkezdett programozni, bukott gyerekből színötös lett...
3/6 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme? Nem vagy szellemileg fogyatékos, ergo azt csinálsz amit akarsz és amihez kedved van, ha van rá lehetőséged. Nem feltétlen kell benne profinak lenned, ha téged szórakoztat és szereted csinálni, és érdekel a dolog.
4/6 anonim válasza:
Mindig is szar voltam matekbol, jelenleg 8 éve dolgozom programozóként. Nem sok összefüggés van.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. ápr. 15. 18:54
6/6 anonim válasza:
Az alapdolgok kellenek matekból. Főleg a geometria része. A tesóm is szoftverfejlesztőként dolgozik és nemegyszer akadt olyan problémába, hogy hozzám kellett forduljon segítségért. Lehet matek nélkül is programozni fapadosan, de matektudással nagyobb az esély arra, hogy egy optimális programot írjál. Ugyan olyan, mint amikor csinálsz egy házat magadnak vagy egy hivatásos építőmérnök vagy és úgy kell csinálj egyet. Az elsőnél csinálod ahogy jónak látod, a másodiknál egy hónapot számolsz előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!