Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Program építő softver kellene,...

Program építő softver kellene, tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Próbáltam már code::blocks-ot,de az csak C nyelvre van,netbeans meg nehézkes,sok dologba beleköt,ami nem hiba.

Kellene egy olyan program,amiben nem megírom,hanem csak átalakítom exe,jar vagy egyéb típusú fájlra.

2012. ápr. 7. 19:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Fordítót keress.
2012. ápr. 7. 19:29
 2/20 A kérdező kommentje:
kerestem fordítót is,de nem nagy sikerrel
2012. ápr. 7. 19:34
 3/20 anonim ***** válasza:

Mivan?

Hogy akarsz programot csinálni, úgy, hogy "csak átalakítod" exebe vagy jarba?

De mit?

A gondolataidat?

Mármint rákötöd az agyad a gépre és hopp kész is egy exe egy gondolatból??

Tessék programozni tanulni.

A Netbeans egy elég jó szoftver és csak ott köt bele, ahol hibát talál. (Nem a program a hülye ha nem tudod kezelni.)

A Code::Blocks pedig C++-ra is tökéletes szoftver.

Mit is szeretnél te tulajdonképpen?

2012. ápr. 7. 19:35
 4/20 zsomkovacs ***** válasza:

Bár ez sehonnét nem derül ki egyértelműen, de felteszem, Java fordítót akarsz.

[link]

Nagyon nehéz volt, két szót is be kellett gépelnem a Google-be... Amúgy ha nem hiba, akkor

1) lefordul a program.

2) valószínűleg oka van, hogy beleköt. Nem csak az a hiba, ami nem fordul le...

2012. ápr. 7. 19:53
 5/20 A kérdező kommentje:

2.nak:éppen programozni tanulok,és nem gondolatból,hanem egyszerű txt fájlban megírom notepad++ -al és azt átalakítom(alakítanám) át.Egyébként meg nem azt mondtam,hogy a Netbeans rossz,hanem csak nehézkes(meg nem enged bizonyos adatokat megadni,amit azt írja muszály)

3.nak: ilyen jó is lenne,de nem csak .jar fájlok,és egyéb java kiterjesztések kellenek,hanem minden kiterjesztésre.

(neked meg még annyit,hogy code blocks után ugyanazt a kódot írtam be netbeans-nek próbaként,és belekötöt,holott,azt már előtte sikeresen futtattam.)

2012. ápr. 8. 10:35
 6/20 zsomkovacs ***** válasza:
Hogyhogy minden kiterjesztésre?... Egyszerre tanulsz minden nyelvet?... Döntsd el, hogy mihez kell fordító, mindenhez lehet találni, de olyan nincs, hogy minden nyelvről fordít...
2012. ápr. 8. 11:19
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem te borzasztó rossz irányba haladsz a programozás felé.

Ebből néhány hónapon belül egy nagy káosz lesz a fejedben és semmi használható tudás...

2012. ápr. 8. 11:24
 8/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Már nem azért, de valóban, ahogy felvetették többen is, te milyen nyelven tanulsz éppen programozni?

Ahhoz kellene fordítót találnod.

Netbeans-t én elsősorban java-hoz használok és hidd el, mindent enged a nyelv keretein belül.

Szóval előbb tisztázni kéne, hogy mit tanulsz éppen.

(Az oké, hogy Notepad++ és hogy fileba írod ez korrekt a Javahoz is, de akkor már ne .txt hanem .java fileokat csinálj.... C esetén .c és .h a kiterjesztés és C++ esetén .hpp és .cpp.

Tartsuk már a megfelelő kiterjesztéseket.)

2012. ápr. 8. 12:18
 9/20 A kérdező kommentje:
jó,most már értem,köszi mindenkinek...de ha valaki lenne olyan kedves írna megbízható compilereket,mert ahoz jó lenne tapasztaltabb ember(végül maradtam a netbeansnél,meggyőztetek! :P)
2012. ápr. 8. 15:37
 10/20 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy a Netbeans nem compiler, hanem IDE.

A compalier benne az általánosan használt javac.

2012. ápr. 8. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!