Milyen JAVA könyvet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
A Java útikalauz-t ismerem az ELTE-ről, sok különbség van a 2000-es és a 2009-es kiadás közt?2012. jan. 24. 14:17
1/4 anonim válasza:
JAVA-ból is van "Tanuljuk meg 24 óra alatt". Természetesen a szerző is rájött, hogy képtelenség. Huszonöt lecke van benne.
2/4 anonim válasza:
A "tanuljuk meg 24 óra alatt" Tényleg jó, én is abból tanulok az iskolai könyv mellett.
3/4 anonim válasza:
Angster Erzsébet: Objektumorientált tervezés és programozás
4/4 A kérdező kommentje:
Elmondom, mi a problémám. A Java 1.0 1996-ban jelent meg. A Java 7 pedig 2011-ben. Eltelt már 16 év, és sok-sok osztály és metúdus vált elavulttá, több ezer új jelent meg. Új API-k is megjelentek. Ha most végigbújok egy régi könyvet, nagyon nagy butaságot csinálok? Az ELTE könyve a Java 5.0-ról szól, és bár ez a legfrissebb könyv (2009-es kiadás), a Java 5.0 2004-ben jött ki, !!!8!!! éve. Nem tudom mitévő legyek. Az alapokat ismerem, szerettem volna profi szintre jutni belőle, szóval ilyen 2000-es kiadású Angster Erzsébet féle könyvek nemigazán érdekelnek. Meg az Agyhullám: Java féle röhelyes munkafüzetek sem. Mit gondoltok?
2012. jan. 29. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!