Nanemtudom kérdése:
Hogy tudnám kivenni a . Exe fájlból a weblap megnyitást?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
Azt szeretném megtudni hogy ha valaki el tudná mondani hogy egy .exe fájlból hogy lehetne kivenni egy weblapot megnyitó parancsot, megköszönném. Van egy programom, és amikor azt megnyitom igen rossz, mert megnyitja a böngészőt végtelenszer, és lefagyasztja az egész gépet. Emiatt szeretném megcsinálni ezt hogy kiveszem belőle ezt a weboldalmegnyitást és jó lesz. Már van egy programom, a Resource Tuner, de nem haladtam vele semmivel.
Köszön a segítségeteket nagyon!!!
2012. márc. 3. 00:36
1/7 Gugu Gabor válasza:
Konrétan nem tudom milyen programról vna szó de egy befordított exe file vissza fejtéséhez nem kis programozói tehetség kell. (legalábbis a legtöbb esetben)
3/7 iostream válasza:
Disassemblert leszedsz, visszafejted assemblyvé (ha szerencséd van nem kódolt az exe), megkeresed az URL-t, kitalálod hogy jut el odáig a kód (van valami jmp vagy feltételes ugrás parancs, ami odaviszi, vagy valami más módon kerül oda, esetleg valamiféle ciklus van ott, azt is szét lehet barmolni), megnézed hexában mit kell átírni, fogsz egy hexaeditort, és átírod az exe megfelelő részét. Pofonegyszerű :)
4/7 A kérdező kommentje:
Pofonegyszerű... :D a leírásis az. Oksi próbálom, köszi a választ.
2012. márc. 3. 08:39
5/7 A kérdező kommentje:
Itt minden megvan, csak az nem hog hol nyitja meg a weboldalt :S
2012. márc. 3. 09:04
6/7 anonim válasza:
Ott van az, különben nem nyitná meg. Ja és leírták: Programozói tudás szükséges...
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy leírták, de itt még a webcím sincsitt amit megnyit... És ha pl akkor nyitja meg amikor a egy másik program is indul? Akkor mivan?
2012. márc. 3. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!