Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem tudok megformázni...

Miért nem tudok megformázni egy partíciót?

Figyelt kérdés
Amikor formázni akartam az egyik partíciót kiírta,hogy a windows nem tudja befejezni a formázást.Csak egy xp van rajta.Ez miért van? Légyszi segítsetek köszi!
2009. jún. 3. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azert mert valoszinu hogya awindows pont azon a particion van :)
2009. jún. 3. 20:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Mind2 partíción van windows,de a C a rendszerindító. Azt nem tudom megcsinálni,h a D ne legyen rendszerlemez?
2009. jún. 3. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Használd a particion magicot

:)

2009. jún. 3. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Elözö voltam

megtudod csinálni hogy a D legyen a rendszer lemez

még bedig a bootmagic programmal

de nem windows alapu progi

ha ismered a dos csinyát binyát akkort minden rendbe lesz :)

de jó lenne ha pontossan leirnád hogy 1 winyo van e a gépbe és ketté van partizáva

vagy 2 winonyo és külön külön

2009. jún. 3. 21:00
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi.majd csak lesz vmi...xP
2009. jún. 3. 21:00
 6/12 A kérdező kommentje:
egy vinyó ketté osztva.a D-ről le akarom törölni az Xp-t az adataimnak.eredetileg ugy volt. a C meg a rendszer.De többször ujra kellett telepitenem,mert mindenféle sz**t ráraktam és hát ja... szal az az adataimnak kéne.
2009. jún. 3. 21:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Amugy ha a D-re vmi programot telepítek,akkor azt tudom futtatni a C-n?lehet hülye kérdés.de nem nagyon értek hozzá,csak egy kicsit xD egyébként játékot akarok oda.
2009. jún. 3. 21:04
 8/12 anonim válasza:
szia! na most én igy szoktam:ugye a c adott : xp lemez be ujtelepités partició kiválasztás és formáz. majd az xp telepités. ez a c ezen van az xp. na most a d:ugy csinálod mint ha xp-t telepitenél :a particionál d választod majd formáz.mikor a formázás 100% akkor egyszerüen kiveszed a telepitő lemezt és kész! ki is birod venni mert általában formázás után ujra indul és akkor az xp töltödik be ami a c-én van. a d üres. sok sikert. majd irj vissza hogy sikerült-e.
2009. jún. 4. 13:17
 9/12 anonim válasza:
ja ! programokat csak a c-re telepits.a d-re csinálj pár mappát: zenék filmek játékok programok stb...ezekbe rakd be amiket letőltessz! nálam a c-n csak a windows és a programok vannak más semmi igy ujra telepités esetén a d levő dolgok megmaradnak.szia!
2009. jún. 4. 13:24
 10/12 ceri ***** válasza:

Attól, hogy a C-n lesz az XP a D-re még nyugodtan telepíthetsz programot. Egy csomó progi fut akkor is ha közben újra kell tenned az XP-t. Az ilyen programokat OP.rendszer újraistall után nem kell megint feltelepítened, legfeljebb küldesz egy parancsikont az asztalra.

De a lényeg az, hogy a programokat nyugodtan telepítheted a D-re is.

2009. jún. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!