Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet a FreePascal...

Hogyan lehet a FreePascal 2.6-ot teljes képernyőre rakni (win7)?

Figyelt kérdés
Alt+enterről halottam, de azzal csak xp-n sikerült 7-en nem.
2012. jan. 31. 21:25
 1/2 2xSü ***** válasza:

Vista óta nem lehet. Amit tehetsz:

- Megfelelő betűtípussal és betűmérettel el lehet érni, hogy a konzol ablak kb. majdnem a teljes képernyőt elfoglalja. (A tálca, ablakfejléc látszani fog.)

- Keresel valami speciális konzol emulátort, hátha tud ilyet. (Remélhetőleg kompatibilis lesz a FreePascallal.) (Pl. ezt ismerem: [link] , de jelenleg nincs telepítve a gépemre, így nem tudok megnézni, hogy tud-e full screent)

2012. jan. 31. 23:34
 2/2 ejbenjaro ***** válasza:
Ez a kérdés szerintem inkább a programok rovatba kellene, nem a programozásba. Szerintem jobb ha a Free Pascal "gyári" IDE-je helyett használsz valami mást. Tudom javasolni a Notepad++, vagy a Geany nevű programokat. Ezekkel normál ablakos windowsos felületen dolgozhatsz, kényelmes és könnyű használni mind a kettőt. És beállítható bennük, hogy egy gombnyomásra fordítsák le, majd futtassák az elkészült programodat. (Ehhez a Free Pascal bin könyvtárának benne kell lenni a PATH-ban, hogy a programok megtalálják a fordítót)
2012. febr. 1. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!