Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Sokat kell tanulnom hogy egy...

Sokat kell tanulnom hogy egy ilyen szintű játékot megcsináljak teljesen a 0 ról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=f054vpM11zI&feature=related

Szerintem a fejlesztői eszköz mindegy csak meg tudjam csinálni,még nem tartok ilyen szinten csak kérdem.

C++ és a directX jó megoldás erre.

Már tanulom fél éve a c++ amúgy.

Nagy programozói gyakorlat szükséges hozzá?

És mi kellene hozzá még fejlesztői eszközön kívül( code::blocks)(ebben gyakorlom amit tanulok :D ).

Meg photoshop az tuti abba nagyon pró vagyok.

Animációkészítő is fog kelleni ugye amiben vannak azok a csont eszközök?

Bocs a sok kérdésért de már fél éve azért tanulom,a c++ hogy készíthessek egy ilyet.

2012. jan. 21. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Este megnézem a youtubet kiváncsi letem

hát sokat tanulj és gyakorolj csak igy fejlödsz

2012. jan. 21. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ez eléggé a StreetFighter-t súrolja, amit ugye nem 2 ember készített... ide kelleni fog egy programozó(vagy több), egy animáló,modellező,hangtechnikus, és alanyok akiknek a hangját fel kell venni. Egymagad megírni ezt C++ ban lehetetlen... próbálj inkább tetrist vagy ilyesmit
2012. jan. 30. 00:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Modellező? te megvagy őrülve ez nem 3d és még véletlenül sem súrolja a street fightert.
2012. jan. 30. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
mert mit gondolsz majd betűk és számok segítségével fog kirajzolódni narutó karaktere vagy mi?! és a mozdulatokra értettem a street figter kijelentést 2-3D-től függetlenül
2012. febr. 4. 13:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Ahhoz kell neked modellező,hogy megcsinálj egy 2d karaktert te buta.
2012. febr. 5. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy is írja is a gyerek, hogy más játékből szedte a karaktereket
2012. márc. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!