Milyen programozási nyelv ajánlott kezdésnek? C++, Python, C#?
Annyi mindent olvastam már.Kinek ajánott a C++ kinek a python?A C++ ról azt hallottam nagyon nehéz de mindent visz:) Nehezebb mint a python?
A válaszokat előre is köszönöm!
Utolsónak nincs igaza.
Egy c tudás össze zavarja a c++ programozót.
Minden c++ könyvben megvan említve,hogy hátrányos a c++ tudás ismerete ha valaki át akar állni c++ ra.
Egy c könyvből is ugyanazt fogja tanulni mint c++ könyvben.Csak c++ -t.
Nyugodtan kezdheted azzal én is azzal kezdtem csak itt mások nagyítanak,hogy milyen nehéz a c++,az ilyeneknek üzenem,hogy nehogy felrobbanjon az agyuk :D.
A pascal 2012 ben egy rakás szart sem ér.
Ugyanolyan nehéz lesz megtanulnod mint a c++.
Csak a pascal-t vagy c-t rövidebb ideig fog tartani megtanulni mert sokkal kevesebb benne a lehetőség,mint a c++- ban.
Azoknak tart rövidebb ideig egy programnyelv megtanulása akik már tudnak egyet.
Ha van eszed akkor alapos fontolás után a c++ választod.
Ne hallgass a sok hülyére(tisztelet a kivételnek).
Döntsd el mit akarsz és aztán válasz nyelvet.
Objektum orientált programozást is tanulhass elsőre.
Ha játékokat akarsz akkor c++ majd utána egy jó grafikus lib használatát kell megtanulnod(DirectX).
De ablakos alkalmazásokra a legjobb a c#.
De amúgy minden programozási nyelvel meg lehet csinálni bármit.
.)
Előző vagyok!
Bocsi de nem nagyon megy a magyar nyelv angol vagyok.
És sok helyen félre értelmeztem,de ugye értitek,hogy mit akartam mondani.
Kösz.
#4-nél a pont!
Pascallal kitörölheted a segged. A C-ben kínált lehetőségek eltörpülnek a C++ mellett.
Python Script nyelv, C++ nem.
Pythont nem ajánlom.
Én C#-al kezdtem.
Én is a C++-ra voksolok. Nem nehéz az, egyszer kell megérteni.
A sima C meg kicsit eltér tőle, mármint pár dologban macerásabb. (Pl.: for ciklusnál a ciklus változót a cikluson kívül kell deklarálni...)
A Python is az egyik kedvencem, nagyon gyorsan nagyon szép dolgokat el lehet vele érni, de nagy programokat nem kezdenék el benne írni, csak kisebb, rövid dolgokat.
A három közül a Pythont mondanám kezdésnek. Könnyű kipróbálni a dolgokat, nem kell fordítani, csak futtatni.
Aztán jó, ha rátérsz a másik kettőre, mert Pythonban csak nyílt forráskódú programok írhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!