Hogyan folytassam a modellezést Autodesk Mayaban (kép lent)?
Figyelt kérdés
Lehetséges valahogy, hogy ha szárnyat és a törzset külön csináltam, valahogy összeragasztani?
2011. dec. 23. 15:08
1/1 tabaki válasza:
Már miért kéne összeragasztani? Nem esik szét...
Egyébként én vagy 15 éve mayáztam utoljára, de úgy rémlik, hogy már akkor is volt valami loft vagy weld nevű dolog, amivel az éleket össze lehetett dolgozni, sztem ilyesmit keress. Bár, ha rám hallgatsz, megpróbálhatod pontszerkesztő módban manuálisan is összeügyeskedni. Macerásabb, de értelmesebben tudod megszervezni a pontrendszert, mint amikor a program erőlteti össze a formákat. Ha az a probléma, hogy ez két külön tárgy, amit nem tudsz együtt szerkeszteni, arra ugyanígy nem tudom a megoldást, de join vagy attach például ilyesmit szokott jelenteni, hátha valamelyiket megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!