Távoli gépről fájl meg nyitás?
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni hogy az lehetséges e valamilyen programmal vagy valamivel (én bat fájlokkal probálkoztamd e nem jött össze) egy IP címen meg egy elérésí úton egy fájlt meg nyitni azon a gépen amin maga a fájl van?
PL.:
Én vagyok a gép1 nél a gép2 őnél senki nincs,
és egy elérési utat szeretnék meg adni és azt a fájlt nyissa meg a gép2 őn elérésí útat valahogy így gondolom:
IPCÍM\*:\******\*****.exe
Sima BAT-tal nem fog menni.
Kell gép2-re egy szerver, ami elindítja ****.exe-t, és gép1-re meg egy kliens, ami megadja a parancsot, hogy ideje elindulnia.
Ha meg lehet akkor az biztonsági rés. Eleve, a szerver kifejezés csak annyit jelent, hogy kiszolgálja a klienseket, hálózati entitásként az a rész, ami várja a kapcsolatfelvételt. Egy "szerver" nélkül egy pingre sem reagál a géped (még ha ez a szerver maga a TCP/IP stack is).
Szóval nagyon XD HEKKER VAGYOK szagú a kérdés, miért nem jó neked a szerver-kliens?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!