Automata fájlfrissítő (? )
Sziasztok
Abban kérnék segítséget, hogy hogy lehetne megoldani
(Lehetőleg C#-ben, de nem muszáj)egy olyan programot, ami egy tárhelyről ellenőrizné a mappában lévő adatokat(abban a mappában amelyikben van)és ha eltérést vagy hiányzó fájl-t találna azt frissítené a tárhelyről
Nem is hogy kezdő vagyok, de épphogy csak ismerkedek a programozással, úgyhogy ha hülyeséget kérdezek vagy esetleg nem értem mire gondoltok akkor bocsánat, de tényleg nem vagyok valami nagymester :)
Köszönöm! :)
Szia.
Ha sok fájl van a progihoz akkor érdemes megoldani, azt, hogy egy szövegfájlba berakod a fájlok neveit és méreteit, vagy ami alapján azonositod a fájlaidat (pl. crc32, vagy egyébb). Ha ez megvan akkor a programod első lépése, hogy letölti ez a kis fájl és e fájl segitségével eldönti, hogy melyik azok a fájlok amiket frissiteni kell. (Lásd ESET adatbázis frissités, az is ilyen módszert használ).
Ha csak egy két file van amit frissiteni kell akkor elég a méretet nézni (vagy a dátumot) és az alapján dönteni a frissitésről.
Már csak a fáj letöltését az internetről kell megoldanod :
Sok sikert.
Üdv.
Egyedi kellene :)
Egy játékszoftverhez kellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!