C# szálak kezelése?
Figyelt kérdés
Hogy lehet olyat, hogy van egy gombom, ha rákattintok, elinduljon egy másik szál, és váltsa át a megnyomott gomb enabledjét false-ra?2011. dec. 16. 14:20
1/7 anonim válasza:
megadod a button clickbe h button1.enable = false és írsz még amit akarsz utána
2/7 A kérdező kommentje:
Ennyire nem vagyok hülye, csak azt akartam, hogy egy másik szál állítsa át az enabledjét, de mindegy, már lehet sikerül megoldanom.
2011. dec. 16. 14:56
3/7 anonim válasza:
void szalMethod()
{
button1.Enabled = false;
}
public static void Main(string[] args)
{
System.Threading.Thread szal1 =
System.Threading.Thread(
new System.Threading.ThreadStart(szalMethod));
}
5/7 _Jessy_ válasza:
előtte érdemes az ablak CheckForIllegalCrossThreadCalls tulajdonságát false-ra állítani, mert különben belerokkan szegény :)
6/7 A kérdező kommentje:
OH köszönöm szépen. :)
Azt tudtam, hogy hogy kell threadot elinditani, csak mindig crossthread problémám volt, de igy hogy a CheckForIllegalCrossThreadCalls-ot false-ra állítottam, így már müködik tökéletesen, köszönöm.
2011. dec. 17. 09:25
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg hülye ötlet a checkforillegal..-t állítgatni, nem véletlenül van. Persze ebben a konkrét esetben nem okoz problémát, de ne szokj rá erre, inkább InvokeRequired.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!