Windows 7 ulimate problémák kezelése, de hogyan?
hogyan lehet kikapcsolni a "Biztonsági mentés beállítása" problémát? állandóan megkérdezi bekapcsolásnál hogy miért nincs beállítva... és ha én nem akarok biztosgi mentést a rendszerről, akkor hogy kapcsoljam ezt a figyelmeztetést ki?
A másik meg a windows update-el kapcsolatos. kikapcsoltam hogy ne kelljen állandóan telepíteni a frissítéseket és én szeretném eldönteni hogy letöltöme egyáltalán. ez úgy tűnik nem tetszik a gépnek, mert ezt is kijelzi problémának... ezt hogyan állítsam be hogy ne kelljen frissíten, de ne is jelezzen nekem?
A biztonsági mentés nálam is ki van kapcsolva, de nem kérdez rá sosem. Talán automatikusan indul valami program és az szól mindig. Nézd meg az automatikusan induló programok között (Vezérlőpult/keresés mező - beírod msconfig, nyomsz egy entert és ott az ablakban automatikus indítás. Itt nézz szét.
Én sem telepítem kérdezés nélkül a frissítéseket, de ezt nekem is kirakja kis zászló formájában és szerintem ezt nem is lehet kikapcsolni. Én elnézegetem a zászlócskát aztán annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!