Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyszerű informatikai problémá...

Egyszerű informatikai problémák (XP). Segítesz?

Figyelt kérdés

-Hogyan lehet NEM egymás melletti mappákat és fájlokat kijelölni?

-Kérlek mondjatok olyan eszközt,amit az op.rendszer a fájlok és mappák tárolására használ!

-El akarok indítani egy keresést.Az illetékes fájl BMP kiterjesztésű,de nem lehet a keresőben beállítani azt,hogy BMP-t keressen,bezzeg minden mást megkeresne.Hogyan kéne mégis beállítanom?

2011. szept. 24. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ctrl t lenyomva tartva jelölöd ki öket.

.

Merevlemez, pendrive, cd/dvd, most már vanak ssd -k is

.

*.BMP t irsz be a keresö mezöbe

de windowsban lehet képfájlokrabis keresni speciális keresésnél

2011. szept. 24. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyszerű informatikai problémák (XP). Segítesz?

-Hogyan lehet NEM egymás melletti mappákat és fájlokat kijelölni?

CTRL-t kell nyomni

-Kérlek mondjatok olyan eszközt,amit az op.rendszer a fájlok és mappák tárolására használ!

Ezt nem értem.

-El akarok indítani egy keresést.Az illetékes fájl BMP kiterjesztésű,de nem lehet a keresőben beállítani azt,hogy BMP-t keressen,bezzeg minden mást megkeresne.Hogyan kéne mégis beállítanom?

Használj total commandert: *.bmp

2011. szept. 24. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem használok XP-t, azért leírom fejből. Ez kvízkérdés kezdő felhasználóknak, vagy házi?

"-Hogyan lehet NEM egymás melletti mappákat és fájlokat kijelölni? "

crtl gombot nyomva tartod egyesével kijelölöd a kívánt mappákat.

"-Kérlek mondjatok olyan eszközt,amit az op.rendszer a fájlok és mappák tárolására használ! "

HDD

"-El akarok indítani egy keresést.Az illetékes fájl BMP kiterjesztésű,de nem lehet a keresőben beállítani azt,hogy BMP-t keressen,bezzeg minden mást megkeresne.Hogyan kéne mégis beállítanom?"

kereső mezőbe *.BMP

2011. szept. 24. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez véletlenül nem az ECDL IT Alapismeretek modulja? Valahonnan ismerősek ezek a feladatok :D
2011. szept. 24. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez tuti valami kisiskolás házifeladat.
2011. szept. 24. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,ez ECDL vizsgafeladatsor.Én Linuxot használok,és nem tudtam,hogy most az XP-ben ezek hogyan mennek.Total Commandert meg szabad használni(valamiért),pedig azt tudnám,emiatt fordultam a gyakorikerdesek.hu-hoz :D
2011. szept. 24. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Total Commandert NEM szabad használni,pedig azt tudnám.-ezt akartam volna mondani,csak kimaradt a nem.Bocsánat,fáradt vagyok,ez nem az én napom .
2011. szept. 24. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
És a google nem jutott eszedbe?? Ennyit az ECDL-ről szqrt sem ér.
2011. szept. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!