A regular expression-ök Javaban gyorsabbak mint PHP-ban?
Jelenleg a regexp a bottleneck az algoritmusomban. Érdemes átírni az egészet Javaba, vagy nem lesz számottevően (min. 3x) gyorsabb?
(Tekintve hogy a PHP is a beépített külső librarykat használja, amik C++-ban vannak megírva (gondolom).)
hatékonyabb regex használata?:D
vagy máshogy megoldani, ha nem túl bonyolult (bár gondolom, ha ez lassítja az egészet, akkor nem egyszerű regexről van szó)
Esetleg erre vethetsz egy pillantást: [link]
;)
Azt leginkább tesztekkel lehetne alátámasztani, hogy melyik a gyorsabb. Ugye a php-t egy interpreter dolgozza fel, a java meg előbb bytecode-ba fordul, amit a JVM futtat. Egyik sem közvetlen gépi kódú... :S
A 3*-os gyorsaságot erősen kétlem mondjuk, de talán PICIT gyorsabb lehet a java. (De ez gépfüggő is lehet... :S )
Kedves kérdező, ez a "Ezt a :$-t nagyon gyorsan fejezd be mert írtó b-zis!" nekem szólt?
(4. vagyok)
Mert akkor sürgősen ajánlok neked egy szemüveget, vagy monitor pucolást... Vagy tanuld meg megkülönböztetni a $ (dollár jel)-et a S (s betű)-től!
Az általad említettből egy darab nem volt a szövegben. (Többnyire azért sem, mert én is igencsak rühellem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!