Tudtok egy jó Javascript naptárat?
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudtok egy jó Javascriptes naptárat? Direkt nem szeretnék PHP alapút. Google-n nagyon sokat nézegettem, de ami tetszett az úgy indult h Vas,Hétfő... [nem tudom melyik programozó hete indul vasárnappal...] és persze a kód olyan bonyolult volt, hogy nem tudtam kikeresni azt a sort amivel kicsit átalakíthatom. Ha meg nem vasárnappal indult, akkor nem volt lapozható. A másik kritériuma az lenne, hogy a Szombat és a Vas is piros legyen és a szombatra/vasárnapra eső dátumok/számok is. Harmadik ként a dátumokra rá lehessen kattintani és a dátum értéke átadódjon egy változónak. Ennyit szeretnék bele tenni. Igazából átírni át tudom, ha van egy jó kódotok, csak ne legyen nagyon bonyolult. A segítséget előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!