Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Okj-s programozói tanfolyamok...

Okj-s programozói tanfolyamok érnek valamit?

Figyelt kérdés
Vagy jobb autodidakta módon tanulni?
2011. dec. 9. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
diplomas programozok 90% is botranyosan sotet a szakmahoz. Kodolni csak magadtol tanulhatsz meg, egyetemen nagyobb az eselye hogy talalsz olyan tanart aki motival.
2011. dec. 11. 15:49
 12/12 nano7 válasza:

Nem igaz, hogy semmit nem ér.

Én PLC programozó bizonyítványt szereztem OKJ-set. 10 alkalom volt az egész. A Magyarországon leginkább elterjedt 4 PLC-t tanultuk meg elméletben az első pár alkalommal, majd programoztuk a végén élőben mind a 4-et.

Ha rászánsz arra időt, hogy a kapott könyvekből mindent megtanulj és komolyan végig csinálod akkor van értelme. (legalábbis nekem volt, mert munkahelyen is ezt programoztam)

Sokkal jobb mint egy főiskolai félévbe belezsúfolt töltelék anyag (azt is elvégeztem, tudom). Ez célirányosan csak egy anyagot / témát tanít a lehető legtöményebben. Szóval szerintem jó, de ott is kell tanulni.

Ezután ha komolyan csináltad és eléd tettek egy PLC-t megcsináltál vele bármit. Szóval mit kellene még adnia egy ilyen tanfolyamnak??

Persze nem az OKJ-s bizonyítvány miatt fognak utánad kapkodni, de nem feltétlen pénzkidobás.

2011. dec. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!