Tudnátok pár C++ fogalmat? Nagyon egyszerűen elmagyarázva. Amennyit lehetne. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 08:45
1/13 anonim válasza:
Konkrétan mikre lennél kíváncsi? Írhatnál példákat. Ez a kérdés így túl általános.
Egyébként meg itt vannak az alapfogalmak:
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi de én olyasmire gondoltam pl. leirsz egy parancsot és kifejted a jelentését. Még kezdő vagyok és fokozottan egyszerűen kéne. Hogy kell használni, mit jelent stb. amennyit lehetne. köszönöm és az elsőre küldtem egy zöld kezet.
2011. dec. 3. 09:55
3/13 anonim válasza:
Na összedobtam neked egy alap program leírását:
Ilyen leírásra gondoltál? Ettől egyszerűbbet nem tudok.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi ez megfelel de még edzenem kell magam ehhez mert még most akarom elkezdeni és a jövőben terveim vannak a programozással. zöld kéz.
2011. dec. 3. 12:15
5/13 anonim válasza:
Ha konkrét leírások kellenek minden parancsra, érdemes felrakni a Borland Turbo C-t. Igaz DOS-os, meg Win7 alatt szarul fut, de a help-je miatt megéri feltenni, mert szinte az összes C, C++ parancs le van benne írva, hogy mi mire jó, meg példák is vannak hozzá. Én is abból nézek ki egy csomó mindent, pedig Dev-C++ -ban írom a programokat.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 3. 14:00
7/13 anonim válasza:
Nagyjából szépen összefoglalta az előttem szóló, a kis példával a dolgot. Ugyan tudnék 1-2 dologgal kötekedni, de ennek nem ez a helye.
Ha szeretnél C++ nyelven tanulni, akkor Bjarne Stroustrup bácsi C++ könyvét tudom ajánlani. Viszonylag hamar befogadható stílusa van az öregnek, és nem mellesleg Ő találta ki, úgyhogy nem beszél a levegőbe. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Tudnál adni egy linket ahonnan letölthetném pdf formátumba? Köszi :)
2011. dec. 4. 08:37
9/13 anonim válasza:
Például, ez itt jónak tűnik. Bár én nem a pdf-ből, hanem rendes könyvből olvastam, de mindennek benne kéne lenni ebben is.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 4. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!