Valaki tud segíteni az Eclipse programmal kapcsolatban?
Akármikor próbálom telepíteni ezt a hibajelentést adja: [link]
Pedig már feltettem mind a kettőt.
Annyi, hogy kell a JAVA Runtime Environment, hogy telepítve legyen. Ezen felül, valószínű, hozzá kell adnod az elérési útját a "Vezérlőpult/Rendszer/Speciális/Környezeti változók" menüpont alatt.
Ezen felül szerintem kell a JDK is. Kár, hogy régen használtam, de utána járok, ha érdekel még a dolog és nem oldódott meg.
[link] - egy kis leírás, remélhetőleg hasznos lesz, én nem ez alapján telepítettem anno, de úgy látom, azok vannak benne, amiket én is csináltam.
Nekem JAVA-hoz kellett.
Elvileg ugyanez a módszere.
Lehet, a Path-ba kell beírni az elérési útvonalat, mintha nekem úgy működött volna.
Ezzel a Path-ba való beírással légy nagyon óvatos!
Ne törölj ki semmit onnan! Az a Windowsod nem megfelelő működéséhez vezethet.
A legvégére írd be a JDK elérési útját ";" legyen az előtte levő bejegyzés, és a JDK útvonala között. a bin mappájára kell, hogy mutasson az útvonal.
Ez nekem így néz ki:
valamilyen útvonal;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_26\bin
(persze, ha máshová telepítetted, akkor azt kell megadni.)
Nem tudom, nekem miért van itt a pathban benne, nem emlékszem, hogy ezen a Windows telepítésemen használtam volna olyat, amihez ez kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!