Programozásban segítség?
Monkához majd C++ lesz jó meg Assembly
C++ al szerintem lehet kezdeni van az a tanuljuk meg 24 óra alat a c++ t könyv
ilyen java könyvböl is van.
valakik már ilyen fiatalon is ezekel foglakoznak szóval ha értesz hozá nem kel melék és elavult nyelvekel foglalkoznod
Pascal al kezdik iskkolában a tanitást ezel a nyelvel jól ráérezhetsz milyen is az a programozás.
de ahogy haladsz rájösz hogy nyelvfüggetlenül kel gondolkozni egy jó programozónak és nem csak a kódólás a feladata.
én c++ nyelvet ajánlom de ami joban esik elsönek tanuló nyelvnek az is jó
de ezt a nyelvet kéne tökéjre vined viszont ha egy konkrét ágon akarsz dolgozni pl. java progranozó akor az lesz a fö legjobban megtanult nyelved (ezt el kel döntened azért hogy melyik lesz a "fö" nyelved)
én is ezzel kezdtem a nulláról. Bal oldalon találsz beadandó feladatokat
"Monkához majd C++ lesz jó meg Assembly"
Jó a lóf-szt.. :D Hány álláshirdetést látsz te, ahol C++, vagy pláne assembly programozót keresnek? :D
Ha népszerű nyelvet akarsz tanulni, amivel könnyű elhelyezkedni, akkor JAVA és/vagy C#. Ha webprogramozó akarsz lenni, akkor a PHP is jó választás.
Csak akkor ölj bele komolyabb időt az assembly/C++-ba, ha nagyon-nagyon profi akarsz lenni benne.
Mert assembly/C++ programozásra általában csak nagyon jókat vesznek fel. És kevés is az ilyen állás.
Ellenben JAVA/C# állásokkal Dunát lehet rekeszteni, alaptudással is simán felvesznek, aztán az első munkahelyen meg úgyis megtanulod profi(bb) szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!