Mennyi idő alatt sajátítható el a HTML programnyelv?
"... Egyébként megéri manapság html,css,php,html5 tanulni?..."
Mindenképp.
Az elsődleges cél a html,css,php,mysql.
A netes oldalak zöme ennyit használ főleg.
Az egész aztán megvan "sózva" egy kis js-ajax-al is. Mostanában nagy divat, de én szívem szerint főfunkciót nem bízok rá, inkább kényelmit.
22:41 Igazad van, most kezd kitisztulni hogy milyen is kezdőnek lenni itt egy néhány kérdező által adott válasz alapján főleg, már el is felejtettem.
Dehát kedves kérdező nem a te "készülékedbe" (agyadba) van a hiba ha neked ez jelentősen több időt vesz igénybe.
Hát ha egy ilyen oldalt akar összedobni akkor HTML csak pár óra. Ez az oldal csak táblázatokból meg href-ekből áll. Az adatbázisa meg már más kérdés.
De amúgy ez nem programnyelv. Leírónyelv és elég könnyü a megtanulni de a HTML-el egymagában nem sokra mész ha komoly oldalakat szeretnél készíteni.
Na kedves kérdező megtanultad a html-t 2-3 óra alatt? :)
Ahogy itt a végén leírtuk, ne kenődj el ha nem, nem úgy van az.
Első vagyok. Nem, nem vicceltem, hogy 2-3óra alatt megtanulható. Nekünk fősulin az első tanórán (90perc) tanították az alapoktól, a második tanórán az első 60 perc alatt még gyakoroltunk, és az utolsó 30 percben kisZH-t csináltunk gépen. Senki sem bukott el a HTML-nél!
A következő óra már javascript volt.
Szóval 2-3 óra alatt használható szinten megtanulható :)
Főiskolán anno én is volt úgy, hogy egyik nap elolvastam 50 oldal anyagot, másnap ZH, rá egy hétre a 10%-ot se tudtam volna visszamondani.
Az nem megtanulás volt hanem magoló daráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!