Programfejlesztés közösen, tanulás szempontjából?
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy közösen jóval könnyebb a programozás rejtelmeit megtanulni. Ezt pedig egy program fejlesztéssel lehetne megoldani, ahol a közös project során a tagok előrehúzzák a társaikat illetve megbeszélik a tapasztalataikat.
Szerintem jó lenne, ha 1-2 ember csatlakozna hozzám, egy pl. flash játék készítése erejéig vagy egyéb AS3.0 alapú program megvalósítására (akár PC-re vagy Androidra).
Ha valakit érdekel, írjon egy privát üzenetet, és onnantól valamilyen real time csevegő programmal (pl.: Skype-on) meg lehetne beszélni a továbbiakat, többek-között azt is, hogy milyen programot dobjunk össze.
Üdv.:
18/F
Ja igen, kihagytam:
Nem kell profinak lenni, én se vagyok az, de az alapok tudd.
Én se vagyok profi, nem kell félni...
Nem kell feltétlen Androidra, csak lehet akár androidra is :)
Hogy milyen játék. Ezt a csapat fogja eldönteni, teljes mértékben. Olyat, amiben mindannyian örömünket leljük illetve kihívásokat is szintúgy tartogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!