Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascript tömb adatainak...

Javascript tömb adatainak átvitele Php tömbe hogyan?

Figyelt kérdés
Az lenne ezzel a kérdésem, hogy az oldalamon első körben egy javascript űrlap töltődik be. Ennek az adatit elmentem egy tömbbe, viszont ezt a tömböt nem tudom, hogy kellene php-ba átvinnem... Valamint php-ból a végén vissza kéne adnom ugyan annak a javascript proginak. Egy rövid kis példán be tudja valaki mutatni ezt? Mert a neten találtam ehhez hasonlókat, de azok nagyon hosszúak voltak és nem tudtam kihámozni a nekem kellő részt.
2011. aug. 22. 09:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát ugye a js kliensoldalon fut, a php meg lekérésekkor. Tehát js-ből indíts egy POST lekérést, és ott küldd fel az adatokat, amit php-ból már ki tudsz szedni (gugli: php post parameters). Aztán ezt le tudod küldeni a kliesnek ahogy akarod, bármilyen ojjektumba beleírod és a js kiszedheti belőle.
2011. aug. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!