Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet valamit be...

Hogyan lehet valamit be időzíteni? C++ Többi lent.

Figyelt kérdés

#include <iostream>

int main()

{

std::cout <<"Hello World !!!! \n";

return 0;

}

/*Ha azt akarom,hogy a program a Hello World !! kiíratása után pl.. 3 másodperc múlva záruljon be akkor azt,hogyan kell megcsinálni?*/

2011. aug. 13. 21:00
1 2
 11/16 urimate ***** válasza:
Hát futass egy ciklust 3-tól visszafelé, amiben van egy sleep 1 másodperccel, valamint egy kiíratás, ami kiírja a ciklusváltozót.
2011. aug. 14. 07:36
 12/16 anonim ***** válasza:
AZ A PROBLÉMAMEGOLDÁS!!! Jézusom kölök, ennyire nem lehetsz retardált. Megadják a 3 másodperces időzítést, és nem tudod leírni háromszor egymás után az 1 másodpercest? Jézusom.
2011. aug. 14. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:

Dehogynem én így már rég megcsináltam.

std::cout <<"3";

Sleep(1000);

std::cout <<" 2";

Sleep(1000);

std::cout <<" 1";

Sleep(1000);

std::cout <<" 0";

Így meg tudom csinálni és te vagy a retardált mert nem érted a kérdésemet.

Úgy szeretném megcsinálni,hogy ha ki iratom a 3-mat akkor az tűnjön is el és a helyébe jelenjen meg 1 másodperc múlva a 2 és így tovább te érthetetlen.

Szerintem olvass vissza és értelmezd a kérdésemet.

2011. aug. 14. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Szabványos megoldás nincs. Azzal lehet játszani, hogy kiírsz 80 üres sort (újsor karaktert), akkor szinte biztos, hogy eltűnik a régi szám, de ez nem elegáns. Viszont a konzollal mahinálni az erősen platformfüggő dolog, linuxon tudtommal a conio.h tud ilyesmiket többek között, windowson meg talán a windows.h (abba MINDEN be van includeolva szinte ami Win api), de azt igazán nem tudom, hogyan.
2011. aug. 15. 07:02
 15/16 anonim ***** válasza:
\b
2011. aug. 15. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:

printf("%c",13); Sor elejére ugrik (carriage return – kocsi vissza karaktert ír ki) windows alatt. Linux alatt új sort jelent.

printf("%c",8); backspace karakter

( Kell az stdio.h-t includolni )

2011. aug. 15. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!