Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás tanárt keresek...

Programozás tanárt keresek Budapesten (c, c++, c#)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy beiratkoztam egy jónak tűnő képzést kínáló suliba (felsőfokú okj).Nagyon drága volt,de érdekel a programozás és azt ígérték hogy alapoktól kezdünk. Hát persze semmi nem így lett. Oktatás a tanár sztorizgatásából állt, majd a programozást csak az tudta követni aki már kockaként ment oda. De én még csak ott szerettem volna kockává válni:-).

A lényeg, hogy olyan kis mellékes pénzre váró oktató keresek (az is elég ha csak tanulja, csak vhogy bizonyítsa hogy ért hozzá), hogy elkezdje velem az alapokat majd a C nyelvcsaládot, és megbeszélt időnként tudna tanítani vmi nyilvános helyen (nyugisabb kávézó, meg ilyenek).Az árról személyesen, avgy prvát emailben egyezkedhetnénk.

Ja és kb szeptember végétől lenne esedékes!

Előre is köszi!

2011. júl. 20. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát nem dobtál :D :P
2014. dec. 22. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!