Programozás tanárt keresek Budapesten (c, c++, c#)?
Az a helyzet hogy beiratkoztam egy jónak tűnő képzést kínáló suliba (felsőfokú okj).Nagyon drága volt,de érdekel a programozás és azt ígérték hogy alapoktól kezdünk. Hát persze semmi nem így lett. Oktatás a tanár sztorizgatásából állt, majd a programozást csak az tudta követni aki már kockaként ment oda. De én még csak ott szerettem volna kockává válni:-).
A lényeg, hogy olyan kis mellékes pénzre váró oktató keresek (az is elég ha csak tanulja, csak vhogy bizonyítsa hogy ért hozzá), hogy elkezdje velem az alapokat majd a C nyelvcsaládot, és megbeszélt időnként tudna tanítani vmi nyilvános helyen (nyugisabb kávézó, meg ilyenek).Az árról személyesen, avgy prvát emailben egyezkedhetnénk.
Ja és kb szeptember végétől lenne esedékes!
Előre is köszi!
KEdves Válaszoló!
Sajnnos korábban nem vettem észre a válaszod, mert nem küldött értesítőt a rendszer...:-(
már írtam neked privit. Eléggé kéne majd a segítség azért emeltem ki megint a kérdést hátha meglátod!
Privit várom.köszi
szia
én is így vagyok vele ahogy te...magam akartam megtanuli de már az elején elvéreztem...mindenki ajánlotta a keigner r..valmi konyvet a C nyelv alkotoitol....de nagyon magas nekem minden mondata.
Aztan elkeztem a turbo pascallal mivel ahoz volt valmi belátásom,kozom..most olvasom egy konyvet Programozás Turbo Pascal Nyelven c.konyvet kezdoknek (ilyen zold konyv)..ez érhetöen irja le a dolgokat.ilyen kene majd e konyv utan nekem csak a C programozásrol.
kicsit off:
hogyan emelted ki a kérdést?
ugy emeltem ki hogy belementem a "kérdéseid"-be és alul van olyan az első boxnál h kérdés kiemelése.
Hát én ugy jártam h befizettem egy tanfolyamra, ahol azt mondták h az alapoktól kezdik az oktatást. már van egy diplomám, de ezt aklartam tanulni és nem telik még egy egyetemre. a lényeg h a tanfolyamon oktatás 0, a drága díj kifizetve, szerződést támadni nem lehet, szal ehhez a pluszpénzes magántanározáshoz fordulok inkább:S
Hali! C-ben és C++-ban is eléggé otthon vagyok, teljesen a gagyi szinttől eljuttatlak a fájlkezelésig/struktúrákig. Imádok programozni, mindig ötös voltam belőle egyetemen. :)
gal.mateo@gmail.com ide dobj egy e-mailt, ha érdekel. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!