Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most melyik programnyelvet...

Most melyik programnyelvet volna jobb megtanulni? Többi lent. De már rég elkezdtem a c++ .

Figyelt kérdés

Valaki azt mondja,hogy c++ tanulj.Valaki pedig azt c# tanulj.

Őszintén c++ vagy c# ad nagyobb lehetőséget arra,hogy mindent meg tudjál valósítani amihez épp kedved van.

Azt olvastam nagyon sok helyen,hogy a c# sokkal nagyobb a kereslet meg nem kell egy millió hülyeséggel foglalkozni.

és sokkal többet tud is.és könnyebb is meg újabb is mint a c++.

Akkor most melyik?

2011. júl. 18. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy valaki programozni tudjon nem egy programozási nyelvet kell megtanulni, hanem az egésznek az elméleti hátterét (adatszerkezetek, algoritmusok, alapvető nyelvi elemek stb. stb.) Ezeket a C++-al könnyebb megtanulni, később viszont tényleg jól jársz ha tanulsz C#-t is, de első nyelvnek nem ajánlom.
2011. júl. 18. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem de engem csak az érdekel,hogy olyan nyelvet tanuljak meg amiben több a lehetőség.Több mindent tud e a c# nyelv mint a c++?

CSAK EZEKRE A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!

melyik tud többet?

Melyik könnyebb?

Mi a hatalmas nagy különbség köztük?(és nem a c++,c# közti nyelv felépítésére vagyok kíváncsi.hanem mi az amiben a c# jobb és mi az amiben a c++.

ABSZOLÚT KORREKT VÁLASZT KÉREK MELYIK A PROFIBB?

2011. júl. 18. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán olvass utána és ne itt akaratoskodj (főleg ez az akaratoskodás a gond). Az első hozzászólással egyetértek.

C# a jobb a te szempontodból, mivel aládrak egy eléggé komplett keretrendszert. Kettőt kattintasz és írtál 1 böngészőt... De ezt mind baszhatod, ha nem bírsz megírni egy buborék rendezést. Természetesen C++hoz is van rengeteg függvénytár, keretrendszer, de a kérdés felvetéséből adódóan képtelen lennél megtalálni ezeket és használni.

Ezer szempont van és mindkettő mellett vannak érvek. Felhasználási területtől, sok mindentől függ. Igazából mindkettő kell. De neked C#...

2011. júl. 18. 22:07
 4/8 Prog válasza:
Milyen nyelvben programoztál? Vagy kezdőként most akarod elkezdeni C++ -al vagy C# -al?
2011. júl. 19. 10:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen kezdőként kezdtem c++ al most is a c++ tanulom és szerintem nem is annyira nehéz gyorsan tanulok.

De akkor több értelme van c# foglalkozni nem? Mert gyorsabban elkészül az amit akarok.?

És c# nyelven is megvalósítható mind az amit a c++ tud.

Ezért egyértelmű,hogy a c# sokkal jobb mint a c++

Akkor térjek át?

2011. júl. 19. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Mind a kettővel meg lehet mindent csinálni. Az a lényeg, hogy TANULJ! Ha az egyiket megtanultad rendesen, pofon egyszerű utána a másikat (értsd 2-3 nap)
2011. júl. 19. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én informatika tanárként,

ha kezdő vagy:Basic/pascal/C

ha már nem vagy kezdő:

C++

Ha mester vagy:

C#

2011. júl. 19. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

platformfüggetlenség C++ van, C# nincs

sebesség: C++ gyorsabb mint C#, mivel a C# JIT fordítós

keretrendszer - gui támogatás: C# nagyon faján jön együtt Visual Studioval, mindenféle jó CORBA támogatás meg stb stb. C++hoz is mind meg van ez, csak utána olvasós, letöltős, telepítős.

C++hoz érdemes még megnézni a Qt -t.

IDE van mindkettőhöz jó.

2011. júl. 20. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!