Most melyik programnyelvet volna jobb megtanulni? Többi lent. De már rég elkezdtem a c++ .
Valaki azt mondja,hogy c++ tanulj.Valaki pedig azt c# tanulj.
Őszintén c++ vagy c# ad nagyobb lehetőséget arra,hogy mindent meg tudjál valósítani amihez épp kedved van.
Azt olvastam nagyon sok helyen,hogy a c# sokkal nagyobb a kereslet meg nem kell egy millió hülyeséggel foglalkozni.
és sokkal többet tud is.és könnyebb is meg újabb is mint a c++.
Akkor most melyik?
Értem de engem csak az érdekel,hogy olyan nyelvet tanuljak meg amiben több a lehetőség.Több mindent tud e a c# nyelv mint a c++?
CSAK EZEKRE A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!
melyik tud többet?
Melyik könnyebb?
Mi a hatalmas nagy különbség köztük?(és nem a c++,c# közti nyelv felépítésére vagyok kíváncsi.hanem mi az amiben a c# jobb és mi az amiben a c++.
ABSZOLÚT KORREKT VÁLASZT KÉREK MELYIK A PROFIBB?
Talán olvass utána és ne itt akaratoskodj (főleg ez az akaratoskodás a gond). Az első hozzászólással egyetértek.
C# a jobb a te szempontodból, mivel aládrak egy eléggé komplett keretrendszert. Kettőt kattintasz és írtál 1 böngészőt... De ezt mind baszhatod, ha nem bírsz megírni egy buborék rendezést. Természetesen C++hoz is van rengeteg függvénytár, keretrendszer, de a kérdés felvetéséből adódóan képtelen lennél megtalálni ezeket és használni.
Ezer szempont van és mindkettő mellett vannak érvek. Felhasználási területtől, sok mindentől függ. Igazából mindkettő kell. De neked C#...
Igen kezdőként kezdtem c++ al most is a c++ tanulom és szerintem nem is annyira nehéz gyorsan tanulok.
De akkor több értelme van c# foglalkozni nem? Mert gyorsabban elkészül az amit akarok.?
És c# nyelven is megvalósítható mind az amit a c++ tud.
Ezért egyértelmű,hogy a c# sokkal jobb mint a c++
Akkor térjek át?
Én informatika tanárként,
ha kezdő vagy:Basic/pascal/C
ha már nem vagy kezdő:
C++
Ha mester vagy:
C#
platformfüggetlenség C++ van, C# nincs
sebesség: C++ gyorsabb mint C#, mivel a C# JIT fordítós
keretrendszer - gui támogatás: C# nagyon faján jön együtt Visual Studioval, mindenféle jó CORBA támogatás meg stb stb. C++hoz is mind meg van ez, csak utána olvasós, letöltős, telepítős.
C++hoz érdemes még megnézni a Qt -t.
IDE van mindkettőhöz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!