C++ segítség? Hogy néz ki egy win 32 alkalmazásnak a fügvénye? Többi lent.
Hogy néz ki egy olyan win 32 alkalmazásnak a fügvénye c++ ban,hogy kér egy kódot ami ha jó tovább enged míg véget nem ér a program,de ha 3 szor elrontotta akkor magától kilép a programból.
én csak eddig jutottam:
#include <iostream>
int main()
{
int Q,L;
L = 0000;
std::cout <<"Add meg a kodot:";
std:: cin >> Q;
if (Q==L)
std::cout <<"A kod jo";
else
std::cout <<"A kod rosz";
system("Pause>>void");
return 0;
}
tessék. de ígérd meg hogy végiggondolod :P mást találtam ki, a && logikai és feltétel, addig kérdez rá, amíg van még hátra próbálkozás.
{
int Q,L,T;
L = 0;
if (Q==L && t++ < 3)
else {
std::cout <<"A kod rosSz";
t++;
}
system("Pause>>void");
return 0;
}
bocs, késő van. az ifbe a zárójel sztem nem kell de így jobban érteni + két T++ volt benne
{
int Q,L,T;
L = 0;
if ((Q==L) && (T++ < 3))
else
}
system("Pause>>void");
return 0;
}
Kösz át tanulmányozom alaposan amit írtál :)
Ha gondolod,hogy néha rá érsz majd segíteni amikor nem értek valamit akkor itt az msn:egr4444@windowslive.com
:)
mostmár csak
}
utáni kapcsos zárójel a felesleges. hiába, szintaxiskiemelős editor nélkül mintha vak lennék :) oké, felveszlek majd valamikor aztán ha tudok segítek
Még mindig nem jó :(
Ezt csináltam fejből juhejjjjj :) csak azt akarom megoldani,hogy ne engedjen tovább ha rossz a kód 3 próbálkozás után itt az egész :
//Win 32 Gyakorlatok
#include <iostream> //Ez include val meghívunk egy könyvtárat és utánna írjuk a nevét így #include <iostream>
#include <string> //Az inlude val meghívtunk mégegy könyvtárat és utána írtuk a nevét így #include <string>
int Add (int O,int Q)
{
std::cout <<"Most az Add() fugvenyben vagyunk a kovetkezo ertekeket kaptam a main fugvenybol \n";
std::cout << O <<" es " << Q <<"\n";
return (O+Q);
}
void DemonstrationFunction() //Ez a demonstration fügvény
{
std::cout <<"Most atleptunk a Demonstration() fugvenybe \n\n";
std::cout <<"TIPPELJ! Egy-tol harom-ig es ha eltalalod a helyes szamot,akkor nyertel 1000 000 EU. \n";
int C,P;
P = 1;
std::cout <<"Add be a tipped:";
std::cin >> C;
if (C==P)
std::cout <<"Gratulalok on megynerte az 1000 000 EU \n\n";
else
std::cout <<"Nem nyert \n\n";
}
int main()
{
typedef unsigned short int USHORT; //typedef meghatározás,meghatározzuk vele,hogy unsigned short int helyett USHORT foglyuk használni
using namespace std; //using namespace parancsal nem kell mindíg kiírnunk a megadottparancsot.Itt a megaott parancs most az std
std::string one1;
std::cout <<"Hello hogy hivnak \n";
std::cin >> one1;
std::cout <<"Nagyon orulok " << one1 <<"\n";
int Y,X,T;
X = 0000; //orange xD
std::cout <<"Add meg az ORANGE egyik kodjat:";
std::cin >> Y;
if ((X==Y) && (T++ < 3))
std::cout <<"A kod jo \n\n" ;
else
std::cout <<"A kod rosz \n\n";
DemonstrationFunction();
std::cout <<"Most visszaleptunk a main fugvenybe es meghivunk meg egy fugvenyt \n\n";
Add;
std::cout <<"Avisszaadot ertek :" << Add(3,4) <<"\n\n";
std::cout <<"Most megint a main() fugvenyben vagyunk \n\n";
std::cout <<"Most a program ki fogja szamolni a teglalap teruletet elore megadott adatokkal \n";
unsigned short int Width = 5,Length;
Length = 10;
//Készít egy előjel nélküli egész változót,kezdőértékként a szélesség és a hosszúság szorzatával feltöltve.
unsigned short int Area = Width * Length;
std::cout <<"Szelesseg " << Width <<"\n";
std::cout <<"Hosszusag " << Length <<"\n";
std::cout <<"Terulet " << Area <<"\n";
system("pause>>void");
return 0;
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!