Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki ért a GTA San Andreas...

Xxvackorxx kérdése:

Valaki ért a GTA San Andreas Multiplayer scripteléséhez?

Figyelt kérdés

Egy alap kezdő vagyok, semmihez sem értek a scriptelésen belül, soha nem tanultam. Viszont minden álmom hogy megtanuljak scriptelni. Vállalná valaki azt, hogy tanítana engem? Elérhetőséget irjatok légyszi

Üdv, Tomi

2011. júl. 10. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nos a pwn nyelv amiben a szerverek íródnak, erősen emlékeztetnek c++ nyelvhez. De előre bocsájtom hogy ha azt elkezded tanulni, 10 perc után egy életre megutálod...

Nekem több szerverem is volt amelyekben mindent én csináltam, de programozni akkor sem tudtam xD

2011. júl. 10. 20:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem csak az kéne, hogy hogyan tanulhatok meg, ha te értesz ehez, állok elébe. Nem utálom meg, mert elhatároztam. Konkrétan olyanok kellenének hogy NPC lerakása, melók készítése, regisztrációs rendszer készités stb.
2011. júl. 10. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:

ha jó az angoltudásod akkor böngészgess itt:

[link]

2011. júl. 10. 20:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon tudok angolul, épp ezért kerestem egy rendes, magyar hozzáértőt, aki segitene :)
2011. júl. 10. 20:39
 5/14 anonim ***** válasza:
hát szerintem ne várd el senkitől hogy téged ingyen megtanítson programozni...
2011. júl. 10. 20:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez programozás lenne :D Én csak GTA-ba szeretnék dolgokat csinálni.
2011. júl. 10. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Tudod amiket látsz egy szerveren autók skinnek fegyverek +épületek stb... ez mind pawno nyelvben van megírva a szerver file-jaiba, amiket meg te akarsz hogy beléptető rendszer meg mittomén, az mind mind programozás magas fokon...
2011. júl. 10. 21:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Valaki aki ért hozzá, biztos egyszer megtanit. reménykedek benne.
2011. júl. 10. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:
amúgy ha szeretnéd akkor az alapokra megtaníthatlak, de azt nem ígérem hogy profit faragok belőled...
2011. júl. 10. 21:07
 10/14 A kérdező kommentje:

az alapokat megtanitanád nekem? Nagyon boldog lennék :D Skype: mozestamas1997

Köszi köszi köszi :D

2011. júl. 11. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!