Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Online Multiplayer játék hiba?

Online Multiplayer játék hiba?

Figyelt kérdés
Na szóval arról lenne szó, hogy egy online játékot fejlesztek és ha a játékosok mozognak látják egymás mozgását jól de ha pl egyik egy bombára lép és felrobban a másik nem lát a robbanásból semmit mi lehet a baj?
2011. máj. 14. 16:25
 1/7 A kérdező kommentje:
A játékot c++-ban fejlesztem Game Maker 8-al az engeni egy C++ szerveres sima multi volt amit alakítok de elakadtam mert az effekteket nemtom hogy küldjem a szervernek és a szerverrel hogy küldessem tovább a többi kliensnek...
2011. máj. 14. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Istenem... hogy valakinek mennyi ideje van.

Életedben nem láttál kódot ember, nem, hogy multit fejlessz! Javaslom, hogy k_urva gyorsan állj le, ez nem a vicc helye, itt kérdezni kell, nem rajoskodni a butasággal!

2011. máj. 15. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Ott basztad el h a szerver az ien kis játékoknál általábban 1 .dll file...

Amit persze neked kell megírnod, vagy talán le is tudod szedni vhonnan. Olyan nincs hogy a szerver nem viszi át az effecteket, vagy te b*sztad el vagy ez kamukérdés(biztos h az). Látnia kell az effekteket a másik játékosnak is mivel neki is megvan eza játék ezért neki is megvannak az effektek, másrészt pedig az előbb tök mást írtál le mint ami az eredeti kérdéseben volt.

Gondlom kimásoltad vhonnan stb, de nem is érdekel.

Szánalmas vagy kisfiam.

2011. máj. 15. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:
van dll hogy megsúgram és 6 éve vagyok web és játéfejlesztő és programozói iskolát végeztem csak ez az effekt dolog nem akar sikerülni azon kívül mindn tökéletes a játékban szal több uninteliges buta választ nem kérek köszönöm.
2011. máj. 15. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Háhh, van humor érzéked ez nem vitás! "Programozó iskolát" xD jót röhögtünk!

Hát akkor fejlesztgess tovább :D de elárulom neked, ha egy effektet nem tudsz berakni, az azt jelenti, hogy semmitse

2011. máj. 15. 16:59
 6/7 A kérdező kommentje:
a kérdést kérem törölni inkább megkérdezem egy angol fórumon itt nincs értelme!
2011. máj. 15. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:
időközben megoldódott a probléma...a 39dll.dll-be kellett volna az effektet rakni nem pedig a játékoshoz :D
2011. máj. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!