Fórumotor mysql nélkül? (Részletek lejebb)
Hali!
Olyan fórummotort keresek amihez nem kell mysql,de ha kell is az csak felhasználók miatt legyen.Például ha elküldök egy témát(post-ot) akkor azt ne adatbázis táblákba mentse el,hanem a tárhelyemre,ahol elérem közvetlen. TXT,PHP,HTML vagy tök mind1 mibe menti el a cuccost,csak tárhelyen legyen az a lényeg.Ha tudsz ajánlani ilyen fórum motort akkor légyszíves írd le :)
(Ne azt írd hogy írjak egyet,mert azt tudom én is..)
Hasonlót a phpBB,myBB,Bullet.... ilyesmit :D
Szerintem nem nagy az esélye, hogy ilyet fogsz találni. Már biztonsági okokból sem ajánlom. Nem véletlenül vannak adatbázisban tárolva az adatok a fórumoknál, és nagyon megbonyolítja a fórum elkészítését, ha nem adatbázisban tárolod az adatokat.
Felhasználók személyes adatait stb. elég nagy merészség mondjuk egy txt fájlban tárolni.
Használhatsz sqlite adatbázist, akkor a tárhelyedről elérheted az adatbázis fájlt (vmi.db). A fórum motorok valószínűleg támogatják, a phpbb biztosan.
A fájl biztonságáról természetesen neked kell gondoskodnod, ne lehessen csak úgy letölteni, stb...
világos,de nekem mindenképpen olyan kell ahol tárhelyre menti a cuccost :) olyanról tudok hogy tárhelyre menti a felhasználókat is .php fájlba de azt is kódolva pl: Kovács János ,kódolva: jhőúuz116gfű5hg
ezt nem hiszem hogy valaki megtudná fejteni...
csalódott vagyok egy kicsit,mert nem akarok adatbázissal dolgozni.Tudom nagyon jól hogyannékül egy fos az egész,de sima tárhellyel is lehet szép dolgokat elérni,és közvetlen letudnám menteni ftp-ről a cuccokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!