Hogyan tegyek programfajlokat cd-rol gepre? (reszletek lent)
Figyelt kérdés
Telepitettem egy programot, de 3 cd-re fert ra csak. Hogyan tudnam a 2-es es 3-as cd-en levo fajlokat ugy ratenni a gepre, hogy ne kerje oket, eleg legyen csak az elso cd-t betenni. Probaltam, hogy a 2-es es 3-as cd-n levo fajlokat betszem a C:/"program" mappaba, de hiaba, csak kerte a masik ket cd-t.2011. ápr. 3. 18:58
1/1 anonim válasza:
?!
Ennek semmi értelme, kérlek fogalmazd meg érthetőbben.
Ne másolgass semmit csak úgy mert nem értesz hozzá, ahogy látom.
De nézzük:
Van egy 3cd-s progid. Telepítéskor sorban kéri a 3 cd-t.
Kellene egy dvd-s verzió a cuccból.
DE azt TE is megcsinálhatod, hogy képfájlt csinálsz minden cd-ből *.iso vagy egyéb, és egy dvd-re kiírhatod, aztán ha telepíteni kell, virtuális meghajtón keresztül mountolhatod őket sorban, másolás nélkül, akár a dvd-ről is, de ez ugyanúgy fog működni gyakorlatilag mint most, csak egy dvd-n tárolhatod a 3 cd-t.
Amúgy miről van szó. Ha létezik belőle dvd-s verzió, elküldhetem honnan szedd le (priviben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!