Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell a Parancssor-ba...

Hogy kell a Parancssor-ba írni egy olyat, mintha hack lenne?

Figyelt kérdés
NEM hacket akarok írni, csak egy oldalon láttam egy gyerek is olyat csinált, és meg szeretném kérdezni.
2009. márc. 18. 21:43
 1/8 anonim válasza:

Hát, gondolom batch fileokra gondolsz. (dos)

Megadott parancsokat használhatsz. például én olyat csináltam hogy elindítod, és leáll a gép. Ilyesmire gondolsz?

2009. márc. 18. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
aha. segítenél? elmondod kérlek? pl olyan mint egy játékhoz a speed hack. de nem hack XD
2009. márc. 19. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolom valami olyat szeretnél, hogy mindenféle 'hackeres szöveg' fusson végig a képernyőn. Erre egyszerű a megoldás: csinálsz egy .bat fájlt sima jegyzettömbbel, amiben @echo parancsal lehet szöveget kiiratni. Egyszerűen az @echo parancs után írod a szöveget, amit szeretnél, hogy kiírjon. Kb valahogy így fog kinézni:

@echo initializing...

@echo breaking password...

@echo még vmi szöveg

..és így tovább. Sok sikert!

2009. márc. 19. 08:46
 4/8 A kérdező kommentje:
rákattolok 2x, de csak villan egyet :(
2009. márc. 19. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert előtte meg kell hívni a parancssort, és a parancssorban kell "lefuttatni" a programokat.

Amúgy csak "végrehajtja" az adott batchfájlt.

2009. márc. 19. 15:39
 6/8 anonim válasza:

"NEM hacket akarok irni"

Hát nem is tudnál. Szerintem inkább tanulj meg egy programozási nyelvet, ami dosra alapul (pl. Qbasic) és ott irjál programokat, minthogy ilyen baromságokra fecséreld az időd :D

2009. júl. 6. 14:42
 7/8 anonim válasza:

delete\c\windows\system32

ezt írd be, a legkirályabb hack!!!

überzsír!!!

2009. okt. 5. 20:11
 8/8 Quegmire válasza:
jaja én már próbáltam XD egyébként msn hacket nem tud valaki? ha igen privátba írja már meg
2010. dec. 31. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!