Létezik olyan, hogy egy laptop windows 7-nél régebbi op. Rendszerrel nem indul?
A drivereket be lehet szerezni XP-re,azzal nincs gond.Sőt,talán még a Win7-es driverek is mennek XP-n csak nem a telepítőt kell használni mert azt úgysem rakja fel mondván "Win7 kell neki"..De ettől maga a driver még lehet hogy megy XP-n,csak ki kell vadászni a telepítőből.
Amúgy meg jah,egy vadi új laptopon szerintem érdemesebb a Win7-en használni.Alapvetően nagyon frankó oprendszer.Ki lehet békülni vele..No meg a biztonság sem utolsó dolog.Ha jól tudom az XP támogatása megzsünt.Vagyis mostmár nme javítják úgy a biztonsági hibákat..És hiába raksz rá szuper védelmet,a meglévő biztonsági réseken úgy is az megy be aki akar...Szóval biztonság szempontjából is érdemesebb Win7-en használni.
A Linux alat Ubuntut-t értesz?Ha igen,akkor nem csodálkozok hogy fekete képernyő fogadott.Nagyon gyenge a hárdver támogatása csórikámnak,nem is értem mit szeretnek rajta annyira..Inkább próbáld meg a Mandriva Linux-ot vagy BlackPantherOS-et.Ez Mandriva alapú..Ha ezek sem mennek fel a laptopodra akkor egyetlen Linux sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!