Elszeretnék kezdeni programozni mivel kezdjem?
Pascal-t ajanlom. En kozep iskolaban 2 even keresztul programoztam pascalban eleg sokat. Ezekutan egyetemen gond nelkul vettem a ASM, C, Java kanyarokat:)
Programozni megtanulni idoigenyes, ha mar tudsz programozni raersz majd akkor tobb nyelvet megtanulni.
Ajanlom meg neked hogy kezdj el foglalkozni egy normalis oprendszerrel. pl.: Gentoo Linux
Szia
Visual Basic elég jó kis gyakorló nyelv de holt. :D Ha tanulni akarsz akkor c++ sokkal töbre viheted azzal, hasonló a java és a php is nem nehéz akkor már azokat sem írogatni. Én anno néhány éve Visual Basicet tanultam és megmaradt :D
Ereztem hogy valakinek szurni fogja a szemet. Szerintem egy jo programozonak leginkabb nyitotsagra van szuksege (es itt nem a OpenSource licencekre gondolok...).
Linux Funboy
Akkor én is beszállok.
Azt mondtad érdekel az excel. Írj bele macrókat. Ujjgyakorlatnak jó, látványos, gyorsan fejleszthető és van mellette időd a fontosabb szakmai dolgokkal (matek) foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!